dijous, 18 de febrer del 2016

EL SECURITAS-GIRONA JUDO ES PENJA SET MEDALLES A LA SEGONA COPA CATALUNYA SUB-15 I SUB-18

Or per al cadet Nika Chakvetadze, plata per als infantils Marc Bechdejú i Eira González, i bronze per als cadets Jordi Acedo i Artur Xargay i els infantils Kindi Ba i Iván Jiménez
els integrants de l’equip cadet (sub-18)
els de l’equip infantil (sub-15) del Securitas-Girona Judo

Una medalla d’or, dues de plata i quatre de bronze és el balanç de l’actuació del Securitas-Girona Judo a la segona Copa Catalunya sub-15 (infantil) i sub-18 (cadet), que es va disputar a la localitat tarragonina del Vendrell i que era classificatòria per al Campionat d’Espanya. L’actuació més destacada va ser la del cadet Nika Chakvetadze, que es va imposar en 73 kg i que va repetir la victòria que va aconseguir a la primera Copa Catalunya. El judoka del club gironí lidera el rànquing català i es troba en una situació immillorable per accedir a la fase final de l’estatal.

Els representants de la categoria cadet van pujar en dues ocasions més al podi amb les medalles de bronze de Jordi Acedo (55 kg) i d’Artur Xargay (66 kg). Acedo, que fa una setmana també va ser tercer al Campionat de Catalunya sub-21, va rendir a un bon nivell, mentre que Xargay s’ha complicat la presència al Campionat d’Espanya, ja que no figura entre els dos primers classificats del rànquing, i s’ho jugarà tot a l’última prova puntuable, la Súper Copa de Catalunya del mes d’abril. Max Varderi (50 kg), Jordi Villacañas (55 kg) i David Garrido (60 kg) van fer un bon paper al Vendrell, però no van tenir opcions de pujar al podi.

En categoria infantil, el Securitas-Girona Judo va presentar un equip format per 11 esportistes sub-15. Marc Bechdejú (42 kg) va acabar en segona posició i ocupa el mateix lloc al rànquing català, mentre que Eira González (40 kg) també es va penjar la medalla de plata. Al tercer lloc del podi van pujar Kindi Ba (66 kg), que manté opcions de classificar-se per a l’estatal, i Iván Jiménez (+66 kg). També van competir a la Copa Catalunya Yousef Smail (38 kg), Àlex Lázaro (38 kg), José Hernández (46 kg), Miguel Hernández (46 kg), Pol Marcó (50 kg), Arnau Gispert (50 kg) i Bruno Marijanovic (55 kg).

“Estem satisfets. Ara mateix tenim quatre judokes amb possibilitats de classificar-se per a la fase final del Campionat d’Espanya: Nika Chakvetadze i Artur Xargay, en cadets, i Marc Bechdejú i Kindi Ba, en infantils”, explica José Salas, que afegeix que “tot es decidirà a la Súper Copa de Catalunya del mes d’abril”.